Kart...
 

Bud ligger helt ut i havgapet omtrent 40 km fra Molde.

For å komme til Bud fra Molde, tar en av opp mot Årødalen ved flyplassen. Derifra kan man velge å kjøre tustentunnellen eller å kjøre rundt skaret. Tunnellen koster 15 kr, og omveien rundt skaret tar 5-10 min lenger.

Derifra er det strake veien til Bud.

Kommer man andre veien,

 

fra Farstad og Averøya over Atlanterhavsveien, er det godt skiltet frem til Bud. Bud er ikke så stor, og det er så å si umulig å rote seg bort

Kommer man fra Molde, passerer man fotballstadionen på høyre side i det man kommer til Bud. Etter den er det bare et par hundre meter frem til man kommer til Statoil bensinstasjon. Det er da man vet man er nesten fremme. Ved innkjørselen til Statoil står det et skilt. "Rorbu - Feriehus" sammen med et veiskilt. "Kippersundvegen."

Kommer man fra Farstad, Averøya og Atlanterhavsveien, er Hoved-buss-stasjonen på høyre side. "Atlantic Auto." Den neste avkjørselen vil da bli til venstre. Man kjører så gjennom Bud sentrum med sine butikker.

Etter kort tid vil det dukke opp en Statoil bensinstasjon på høyre side. Det er nå to mulige avkjørseler ned til høyre. Den første som heter A.P. Inderhaugs veg er feil, denne skal dere ikke kjøre ned. Den riktige avkjørselen er Kippersundvegen som nå blir ned til høyre etter Statoil. Avkjørselen er også markert med et skilt der det står "Rorbu - Feriehus."

Pilen på kartet angir plasseringen av Rorbua og Loftstua. Hit kan en også kjøre dersom en skal til Lillegaard. Lillegaard ligger noen hundre meter unna.